Tutti Frutti – Split, Gripe / 11.06-1986.

LIpanj – 1986.

Nema mjesta cendranju nad boljom prošlošću, postoji samo činjenica da je ta bolja prošlost postojala. Svidjelo se to nekom ili ne, naši su prostori bujali bendovima i muzikom koje se ne bi posramili ni oni razvikani, zapadni.

Uostalom, da li je danas moguće da lokalna grupa, a Tutti Frutti i pored uspjeha na državnoj razini, to jesu bili, napuni Gripe?
Pitanje uopće nije retoričko, a odgovor je:
Je, malo sutra!

Stoga, guštajte u ovom rijekom videu koji i pored očajne kvalitete pokazuje svu raskoš ondašnje scene, scene kad su cajke bile tamo negdje daleko!

I da se prisjetimo, na snimci su:

Tutti Frutti (1985-1987):
Ivo Amulić – vokal
Tomislav Mrduljaš – gitara
Nenad Ninčević – gitara
Igor Šerić – Klavijature
Nenad Bego Lesh – bas
Vojislav Stojanović Vojo – bubnjevi


Tutti Frutti – Split, Gripe / 11.06-1986.

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh