Slash featuring Myles Kennedy & the Conspirators – “Living the Dream”

Rujan – 2018.

Slash je izdao solo album “Living the Dream”.

Iako je na albumu otisnut pun naziv benda, Slash featuring Myles Kennedy & the Conspirators, nije nikakva tajna da je ovo Slashov solo album i to četvrti po redu.

U drugu ruku taj pridjev „solo“ i otpada, jer zna se da je na svim albumima do sada glavni vokal bio Myles Kennedy. I isto tako, Brent Fitz na bubnjevima, Todd Kerns na basu i naposljetku, na drugoj gitari Frank Sidoris.

Vjerojatno se to “solo” odnosi više na legalne razloge kao i samu činjenicu da album izlazi na tiketi Snakepit Records, kojoj je Slash vlasnik.


Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators – “Ghost” 

Znajući kakva su bila tri prethodnika, iznenađenja nema, muzika na albumu je punokrvna stadionska verzija žestokoga rocka.

Dirigentsku palicu za mix pultom je držao Michael “Elvis” Baskette (Alter Bridge, Iggy Pop, Incubus).

 Po izlasku albuma grupa kreće na sjevernoameričku turneju. Drugim riječima štamparija novca zvana Guns N’ Roses je otišla na malu pauzu, a Slash na turneju.


Slash featuring Myles Kennedy & the Conspirators – “Living the Dream” / full album

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh