The Mahavishnu Orchestra – “Meeting Of The Spirits”/”You Know You Know”

tako to izgleda!

Objavljeno 02.10-2019.

Kad je McLaughlin oformio Mahavishnu Orchestra malo tko je mogao pretpostaviti gdje će se sve skupa gibati. Ali nitko, apsolutno nitko nije ni u snu maštao o onome što je uskoro postala java.

The Mahavishnu Orchestra je postao nova zvijezda na muzičkom nebu, prenijevši fuziju iz malih klubova na stadione.

Prvim albumom “The Inner Mounting Flame” su se vinuli u zvijezde, drugi albumom “Birds of Fire” su postali besmrtni, trećim, živim, “Between Nothingness and Eternity“ su postali bogovi.

I kao da to nije bilo dosta. 1999. godine je pronađen Sveti Gral fuzije”, četvrti album „Lost Trident Session“, koji nikada nije bio izdan.

Priča o Mahavishnu Orchestra je priča o ultimativnom muzičkom izričaju ma koje provenijencije ili ukusa slušatelj bio.

Za sada toliko!

Osjetite dašak VELIKOG!
Ovo su snimke s kompozicijama “Meeting Of The Spirits”/”You Know You Know”, koje se nalaze na prvom albumu grupe.


The Mahavishnu Orchestra – “Meeting Of The Spirits”/”You Know You Know”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh