M.O.R.T. – “Draga majko”

prigodno … !

Objavljeno 07.12-2018.

Nekada davno, kad su umjetnici to bili u punom smislu te riječi, jedan od njih, a odazivao se na ime John Lennon, je jednom prilikom izjavio da se veličina i kvaliteta jednog albuma može sagledati kroz broj uspješnih singlica koje su skinute s njega.
Dobro, povijest ga je kasnije malo korigirala, jer pojavom konceptualnih albuma i kompozicija koje su zauzme cijele strane vinila u to vrijeme, izjava je bila deplasirana, ali je ostala aktualna za albume koji nose kompozicije od tri, četiri ili pet minuta.

U tom svjetlu album grupe M.O.R.T., „Tužna kocka“ zauzima i te kako istaknuto mjesto, jer je do sada s njega skinuto ukupno šest singlica.

Posljednja, “Draga majko”.

Ma koliko ih se puta čulo ili gledalo, ova grupa uvijek iznenadi svojim opusom i pristupom……


M.O.R.T. – “Draga majko”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci