Harpoon Blues Band – “Puka san”

Ono ka, napokon, ..!

Nakon XYZ godina postojanja splitski Harpoon Blues Band je izdao singlicu „Puka san“, autora Ivana Gilića.

O ovom se bendu ne priča, jer njihova se muzika sluša. Iako su do ove kompozicije izvodili samo obrade blues provenijencije, tijekom godina brušenja na pozornici su se odmakli od pukih reproduktivaca i utabali neku svoju stazu u prenapučenoj lepezi blues izričaja.

Kao i svaki bend imaju dobrih i onih manje dobrih svirki, iako su te manje dobre svirke za nekoliko kopalja iznad prosječnih izvedbi.  I u tim trenucima se gušta u njihovoj izvedbi.

No, kad im se zvijezde poklope i planeti uđu u konstelaciju, … e to se mora čuti. To je onda svirka koja ne izlazi iz glave za cijeli život, a nakon nje se zapitate, pa „odakle su ovi pali?“
Takva je svira bila u Judinom drvu prije par godina, a detalje možete naći ovdje!

Nadam se da je ovaj prvi singl i nagovještaj, …. , zna se čega…
Tempting!


Harpoon Blues Band – “Puka san”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci