Battleme – “Habitual Love Songs”

Siječanj – 2016.

Battleme lansira treći studijski album “Habitual Love Songs”.

Nastao kao solo projekt pjevača američke grupe Lions, Matt Drenika, Battleme se relativno brzo probija na alternativnoj sceni američkog kontinenta. Vjetar u leđa im je bio singl “Burn This Town” koja je našla mjesto u sound tracku popularne serije „Sons of Anarchy“ i time dovela bend pod svjetla reflektora van alternativnog okruženja. Niz se nastavio s obradom Neil Youngove kompozicije „Hey Hey, My My”, koja je također uvrštena u sound track serije „Sons of Anarchy“.


Battleme – “Go”

Iako album obiluje ljubavnim baladama izričaj je još uvijek baziran na blues rocku, dakako, bez arhaične patine, ali žestok i beskompromisan. U neku ruku bi se moglo reći da i pored ispeglanosti produkcijom u studiju, album je obojen garažnim bojama koje mu daju autentičnost trenutka, ali i predstavlja (nadam se) kariku k brušenju konačnog izričaja kojeg njeguje ili pokušava njegovati ovaj bend.

U tom ozračju je i prošao koncert kojeg su Battleme održali u Splitu u Judinom drvu. Tom su prilikom pokazali razlog svog uspona na medijskoj ljestvici , kako alternativne, tako i one main stream scene. (više o ovom koncertu možete naći ovdje!).


Battleme – “Habitual Love Songs” / full album

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci