Burnum Legion / Orka – Split, Circus (Monty Python) / 15. Listopada-2019.

Još jedna teškometalna pobjeda!

ORKA  – Split – Metal,

BURNUM LEGION – Split – Death/Black metal

Mjesto radnje:  Klub Circus ST

Grad: Split

Nova koncertna sezona u splitskom klubu  Circus, počela je odlično za sve teškometalne fanove iz Splita i okolice.

Kada se radi o koncertima u ovom prostoru, zasigurno mnogima  ide u prilog činjenica, što svirke počinju oko 22 sata i do ponoć je gotovo, poglavito, što se veliki broj koncerata, održava radnim danom.

Orka

Prvi su nastupili, Orka, noviji band, ali s iskusnim glazbenicima, kao što su , vokal – Bezma , ex Forest of Vanity, bubnjar – Đole, ex Stimulans, Joško, Innuendo. Ova petorka, kako je i sama rekla, svira Metal, koji se sastoji od pjesama, umjerenog, osrednjeg tempa, te kombinacije guturalnog pjevanja i clean vokala, koji pjeva Joško, gitarist.

Iza sebe imaju jedan album pod nazivom „Whispers of a Hidden Fear“ i dostupan je na you tubeu.

ORKA – set lista

Unmade

Strenght Poles Domain

Shattered

Forlorn

The Mammon Isle

As The Swangsong Ends

Absolution

Burning Legion

 

Nakon kraće pauze, uz teškometalne hitove s razglasa, uslijedio je premijerni nastup, Burning Legion.

Osnivač, pokretač, autor stihova i glazbe je gitarist i back vokal, Jox. Stariji ga se zasigurno sijećaju još iz perioda banda „Nocturnal Crown“ i njegove duge, ricaste kose do struka !?

Kako je ono samo bio dobar band. Ovaj band je također sastavljen od odličnih glazbenika. Vokal je Pille , ex Soul Distrain , koji je i ovim nastupom dokazao da još nije za teškometalnu mirovinu, što se tiče njegove uloge pjevača. Basist , stara „čunka“, Dabro, Stimulans , gitara, Bruno, Inverted Pussyfix, te Šiljo, jedan od fenomenalnih splitskih bubnjara, Inverted Pussyfix.

Ovdje se radi o death, black metalu, koji je prepun melodija, gitarskih terci, blast beatova, promjena tempa, te zvijerskih screamova od strane vokala. Odmah na prvu su naišli na odobravanje publike, što je trajalo, tijekom čitavog im premijernog nastupa. Odsvirali su 7 pjesama, a bez imalo pretjerivanja, jedna bolja od druge, što se također primjetilo u publici.

Zasigurno band na koji treba  poslušati.

BURNUM LEGION – set lista

Longinus The Leviathan

Beel Zebub

Rayleigh Scattering

Revenants Solace

Pain Iimit Hysteresis

Sunken

Descalling The Phantom


Nakon svirke, uslijedila je slušaona , a strasti i radost mnogih nije se ni stišala, a već su se počeli ugovarati termini za nove koncerte. To je ujedno i pokazatelj da je večer bila odlična i da se „rodio“ još jedan odličan band.

Da će ova koncertna sezona biti vrlo dobra u ovom klubu, svjedoči nastup splitskih rockera Ultimatum, koji su 18 godina s nama, a koncert im je u subotu 19.10.

Autor video clipa: Branko Skoko

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima na ovom portalu su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav MLP-U portala.


Burnum Legion – “Revenants Solace”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci