Metallica – “Hardwired … To Self-Destruct”

Studeni – 2016.

Trebalo je čekati dugih osam godina od kako je Metallica izdala svoj posljednji studijski album “Death Magnetic”.

Prema izjavama članova u vrijeme izlaska, “Hardwired … To Self-Destruct” predstavlja “sljedeću fazu putovanja koje se zove Metallica.

Sve je bilo spremno daleko prije službenog izlaska albuma, samo je timing bio u pitanju. Bilo je očito, jer bili su poznati naslovi pjesama, njihov raspored na album (dvostruki) i isto tako bio je poznat sadržaj dodatka koji se našao na Deluxe pakovanju. Uostalom, album se mogao naručiti na pre-order stranicama benda i specijaliziranih servisa.


Metallica – “Hardwired”

Album se izdaje u svim mogućim formatima, CD, vinil i download. Deluxe izdanje slijedi svog partnera na tržištu!

Album je producirao Greg Fidelman, zajedno s Hetfieldom i Lars Ulrichom. (što je opovrglo glasine da  je Lars pred otkazom iz benda!!)

I na kraju jedna digresija, jer mogućnost pomutnje je ipak velika.
Metallica jest izdala “Death Magnetic” 2008. godine i on se smatra posljednjim studijskim albumom grupe i pored toga što je u međuvremenu, 2011. godine izdala album sa Lou Reedom, “Lulu”, te 2013. godine zvučni zapis sa koncerta “Through the Never”. Naposljetku 2014. godine izdaju “Lords of Summer”, samostojeću temu koja će se naći na deluxe izdanju novog albuma.


Metallica – “Hardwired … To Self-Destruct” / full album

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh