Hawkwind – “Into The Woods”

Svibanj – 2017.

Nakon iznenađujuće uspješnog albuma “Machine Stops”, iz tabora grupe Hawkwind tog Svibnja 2017-te godine dolazi vijest da planiraju izdavanje još jednog albuma, “Into The Woods”.

Očito da su Dave Brock i ekipa proživljavali neku treću .. četvrtu mladost, jer ipak, nakon godina plivanja u opskurnosti, Hawkwind se ponovo našao pod svjetlima reflektora i to samo svojom zaslugom.

Ne mogu reći da ih i sam nisam svojevremeno otpisao, i tim više me je iznenadilo izdavanje albuma “Machine Stops”, a pogotovo njegov sadržaj. Toliko da sam o njemu napisao preporuku. Album je sazdan na sci-fi priči EM Forstera o distopijskoj budućnosti, i da ne ulazim u detalje koji su poznati, cijelu priču možete naći ovdje!


Hawkwind – “Into The Woods”

Kao i svi ostali i ovaj je koncept album, i prema riječima tvoraca, u neku ruku predstavlja nastavak prehodnika, “Machine Stops”.

Koji je odjek imao album govori i činjenica da se popeo na UK top listu najprodavanijih albuma i to na #34. mjesto.

Po njegovm izlasku Hawkwind kreće na malu turneju po Otoku, te po Njemačkoj, gdje uživa kultni status.


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh