Bona Fide

Bona Fide je bend kojeg čine veterani scene Seattlea kao što su Krist Novoselić (Nirvana), Mark Pickerel (Screaming Trees), Kathy Moore (Brad, Star Anna), Jillian Weiss i Jennifer Johnson (koje s K. Novoselićem sviraju u 3rd Secret).

S Rogerom Fisherom, okupili su se za besplatan koncert u Easy Street Records, u suradnji s Downtown Aberdeen Association u povodu Svjetskog Dana Glazbe.

Samim time, K. Novoselić je prije nastupa Bona Fide nakratko objasnio okupljenoj publici politički program svoje političke kampanje, Cascade Party Of Washington:
”Treba prikupiti 1000 valjanih potpisa da bi se kvalificirala kao stranka u dobroj vjeri, tako da su ove emisije zapravo političke konvencije, ali govora s pozornice gotovo da neće biti”, rekao je Novoselić. “Nećemo ići gore i izmlatiti ljude hrpom retorike. Uglavnom, potpišite peticiju ako želite vidjeti novu stranku u državi Washington.”

A kad je riječ o predsjedničkoj listi, Novoselić pokušava postići promjenu pravila.

“U ovom trenutku, pravila kažu da moramo imati predsjedničku kartu”, rekao je. “Odlučni smo da ne budemo na glasačkom listiću 2024. i ako to zahtijeva sudski spor, sve smo pripremili. Proveli smo istraživanje i iza nas je sudski proces. Ovo je za govor, ne postoji zakonski autoritet za ovo pravilo,” dodao je Novoselić.

“To je još jedno postignuće koje Cascade Party želi učiniti je riješiti se ovog pravila. Ako ovo pravilo nestane, onda smo učinili uslugu glasačima u državi Washington. Ide, rekao je Novoselić. Jako se veselim sviranju u Aberdeenu i to 21. lipnja na Svjetski dan glazbe. Samo ćemo stvarati glazbu i pokušati usrećiti ljude i zabaviti ih. Ako ljudima budi sjećanja i osjećaje, to je magija glazbe”, dodao je. “Nećemo to kontaminirati politikom.
Nećemo držati političke govore.”


*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima na ovom portalu su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav MLP-U portala.  


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh