Bizimkiler Layihesi – (Pink Floyd) – “Another Brick In The Wall”

a ovako?

Objavljeno 14.04-2018.

I da nastavim podnaslov.

Muzika ne radi razliku u vjeri, svjetonazoru..

Muzika je ta koja spaja!

Slušajući ovaj video pada mi na pamet samo jedna misao. Sve političare i njihove mecene smjestiti udobno u jedan veliki svemirski brod i ispaliti na Mars.

Vjerojatno bi ih polovina izginula do tamo, jer bi se zakrvavili radi vjere, svjetonazora, novca, moći .… , a druga polovina bi možda nastanila planet, ali bi izumrla, jer je nesposobna živjeti, a da ne siše krv narodu, kojeg na Marsu ne bi bilo u tom slučaju.

Bilo kako bilo, planet Zemlja bi se oslobodila uzroka velikog zagađenja, a ljudi bi počeli normalno komunicirati i živjeti u slozi.

Utopija?

Pa da, kao i uvjerenje da će oni koji su doveli do ovoga, naći rješenje i izvući nas iz govana u kojima smo.

Toliko o politici na ovom portalu!

Poslušajte obradu i pustite si mašti na volju!


Bizimkiler Layihesi – (Pink Floyd) – “Another Brick In The Wall”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh