Trag
Trogir, Park Garagnin-Fanfogna
14. i 15. / 21. i 22. Lipnja– 2024.

Na adresu MLP-U portala je stiglo sljedeče:

Poštovani/Poštovana,
obraćamo Vam se s pozivom da budete medijski pokrovitelj TRAG festivala, koji se ove godine u Trogiru prvi put događa, u organizaciji MUL – udruge za umjetnost, uz suorganizaciju Grada Trogira i Turističke zajednice grada Trogira!

Festival je zamišljen kao platforma koja će omogućiti kvalitetnim glazbenicima, koji stvaraju manje komercijalnu, alternativniju glazbu, da se predstave trogirskoj publici i pokažu svoje umijeće. Za prvo izdanje festivala planiramo tri koncertne večeri, s nastupima relevantnih izvođača s te scene (Žen, Seine, Klinka Denisa Kataneca...), ali i mladih te manje afirmiranih izvođača. Više informacija o programu festivala šaljemo u privitku.

Festival će se održati u lipnju 2024., dva vikenda zaredom: 14. i 15. lipnja te 21. i 22. lipnja, u Parku Garagnin-Fanfogna, što je prvi kulturni događaj tog tipa na toj jedinstvenoj lokaciji. Nadamo se uzbudljivoj atmosferi i velikom broju posjetitelja iz Trogira i okolice, kao i iz drugih dijelova Hrvatske pa i interesu stranih gostiju željnih kvalitetnog i inovativnog kulturnog sadržaja…….

Po primitku, alarmiran je Davor, i … , reakcija očekivana!

MLP-U će biti prisutan na koncetima i donjeti osvrte na iste, kao i uvjek kad je (skoro nepostoječa) lokalna scena u pitanju.

Više informacija sljedi uskoro!
Ostanite u blizini!

na vrh