The Troops Of The Doom – „Chapels Of The Unholy“

The Troops Of The Doom, death metal bend bivšeg gitariste Sepulture, Jairo Guedz je prije nekoliko dana objavio spot za singl „Chapels Of The Unholy“, s kojom najavljuju novi, tj. drugi dugosvirajući album „A Mass To The Grotesque“, koji bi trebao izaći 31. svibnja.
Sam gitarist Jairo Guedz je rekao za pjesmu „Chapels Of The Unholy“:

„Odabrali smo pjesmu „Chapels Of The Unholy“ kao naš prvi singl, jer vjerujemo da savršeno sažima bit albuma i smjer kojim idemo s ovim novim izdanjem.
To je intenzivna i žestoka pjesma koja na površinu izvlači korijene našeg death metala. Osim toga, tekstovi govore o propadanju vjere i tami unutar ljudskog uma, što su teme koje se isprepliću s konceptom ovog novog albuma.
„Chapels Of The Unholy“ ne predstavlja samo ono što fanovi mogu očekivati od albuma u cjelini, već služi i kao odličan uvod u groteskni svijet koji smo stvorili.”

„Chapels Of The Unholy“ je dobio pohvale od ključnih osoba metal scene:
„Ploča zvuči nevjerojatno! Stara škola kao k****c!
Vraća me u dane slave brazilskog metala. Ovaj će album slomiti!“
Mille Petrozza (KREATOR)

„Wow, ovaj me jako pogodio i odvukao me ravno u rane 90′, u moju mladost, kada je death metal još bio svjež, divlji i žestok! Slušajte i učite djeco, tako se radi glazba u ime rogova!“
Øystein G. Brun (BORKNAGAR)

Dok je vlasnik njihove diskografske kuće Alma Mater i vokalist gothic metal benda Moonspell Fernando Ribeiro preporučio:
 “Vratite se u slavno vrijeme u kojem je Death Metal suvereno vladao, zahvaljujući nekim bendovima, umjetnicima, studijima i neukrotivoj volji za napredovanjem i isporukom ekstremne glazbe u njezin najfiniji oblik, poput okultnog nakita, filigrana, brutalnog, ali elegantnog u svom neodoljivom zadatku cijepajući uši.
Novi album The Troop of Doom, „A Mass to the Grotesque“, koji Alma Mater Records s brutalnim ponosom predstavlja, spašava ovu davno zaboravljenu Death Metal klasu. Oni su nositelji autentičnog zvuka Morrisounda (legendarni studio na Floridi u kojem je ovaj album miksan i masteriran) i ne ostavljaju ništa na ovome. Pripremite se za najbolji i najautentičniji Death Metal album svih vremena!”

Album je producirao André Moraes, multitalentirani glazbenik poznat po svom radu na Sepulturinom “Dante XXI” i soundtracku za film “Lisbela e o Prisioneiro,” u studiju Audio Porto u Porto Alegreu (Brazil), dok je miksanje i mastering albuma odradio je Jim Morris u legendarnom Morrisound Recordingu u Tampi na Floridi, poznatom po produkciji nekih od najvećih death metal klasika 80-ih i 90-ih.

Naslovnicu albuma je radio Dan Seagrave, koji je radio na brojnim naslovnicama albuma death metal bendova.

The Troops Of The Doom čine:

Alex Kafer (vokal i bas)

Jairo “Tormentor” Guedz (gitara)

Marcelo Vasco (gitara)

Alexandre Oliveira (bubnjevi)


The Troops Of The Doom – „Chapels Of The Unholy“

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.


*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima na ovom portalu su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav MLP-U portala.

na vrh