The Rolling Stones – “Bitch”

Poduža verzija poznate pjesme!

Objavljeno 10.05-2015.

The Rolling Stones su bili u punom zamahu s izdavanjem remasteriranih i proširenih verzija ključnih albuma i među njima  “Sicky Fingers”.

U mediskoj kampanji koja je prethodila lansiranju “izvučene” su nepoznate pjesame koje nisu našle mjesto na albumu, alternativne verzije dobro znanih pjesama  itd, itd.

Ukratko, the Rolling Stones  ne štede resurse kako bi boostirali prodaju albuma i posjećenost najavljene turneje.

Jedna od kompozicija u nekoj drugoj verziji je bila pjesma “Bitch”, koja se u skraćenoj verziji našla na albumu, kao i na singlici, koja mu je svojevremeno prethodila.

Poslušajte kako su Mick Jagger, Keith Richards, Mick Taylor, Bill Wyman i Charlie Watts uz pomoć Bobby Keysa na saksofonu, Jim Pricea na trubi i Jimmy Millera na udaraljkama, zvučali u to vrijeme!


The Rolling Stones – “Bitch” / extended version

 Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh