King Crimson – “Meltdown: Live in Mexico City” / YouTube facelifting!

pet uzastopnih koncerata, pet!

„Meltdown: Live in Mexico City“ je Blu-ray i trostruki CD živi album kojeg je King Crimson snimio za pet uzastopnih koncerata održanih 2017. godine u  Mexico Cityju.

Samo taj podatak, pet uzastopnih koncerata, dovoljno govori o albumu, ali i grupi, koja je u svojoj posljednjoj inkarnaciji pomela sve dvorane u kojima je nastupala.

Sam Robert Fripp je inkarnaciju opisao kao „the best band I’ve been in, musically, personally, professionally.“.
Ironija, satira, pa i humor sazdan u jednoj rečenici. Poznavatelji opusa i života grupe znaju o ćemu se radi, ostali, u klupe i učenje!


King Crimson – “Meltdown: Live in Mexico City” 

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh