Keith Richards – “Crosseyed Heart”

Rujan – 2015.

Keith Richards izdaje album “Crosseyed Heart”!

Bio je to prvi solo album Keith Richardsa više od 20 godina nakon prethodnika. Teško je reći da je Keith sve ovo vrijeme bio u hibernaciji, jer je s matičnim bendom i te kako aktivan. No, i pored toga, dvadeset godina je gap koji si samo veliki mogu priuštiti.

Keith je do sada u biti veoma malo radio i stvarao van okvira matične grupe. Do sada je izdao dva solo albuma, 1988. godine, “Talk Is Cheap” i 1992. godine “Main Offender”.


Keith Richards – “Trouble”

Na ovom projektu Keithu su se pridružili, bubnjar Steve Jordan i gitarist Waddy Wachtel, te klavijaturist Ivan Neville. Za prateće vokale se pobrinuo Bernard Fowler, dugogodišnji suradnik Stonesa, pa i Richardsa s njegovog zadnjeg albuma.

Kao pilot je izdana singlica “Trouble”.

Keith Richards je u trenutku lansiranja pilot singlice bio na turneji s matičnom grupom, te je time i izlazak albuma bio diskutabilan. Ali Rolling Stones su mašinerija koja radi savršeno, tako da su i nedoumice uskoro otpale.


Keith Richards – “Nothing On Me”

Kao što je bilo i za očekivati, s izlaskom albuma Keith se po tko zna koji put našao u centru medijske pažnje. Drugim riječima, bez obzira na sadržaj albuma i njegovu kvalitetu (u koju nema sumnje), album se po automatizmu penje na top liste. Suvišno je i govoriti da su zakazani koncerti u svrhu promocije ovog albuma mjesecima unaprijed rasprodani.

Stoga, jedino mjerilo kvalitete materijala na albumu je u stvari vrijeme koje će proteći. Hoče li sa sobom povući i album il iće mu se ovaj othrvati, ostaje da vidimo!


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh