Foxy Head – „Da ne mislim na bol“

Sarajevska rock grupa Foxy Head je objavila svoj najnoviji singl “Da ne mislim na bol”, ističući da klasični rock i dalje živi i ima svoje mjesto u suvremenoj glazbenoj sceni. Pjesma je treći singl s njihovog nadolazećeg albuma, koji će biti objavljen kasnije ove godine.

Grupa, koja se ističe po energičnom izvođenju, pokazuje svoju svestranost u novoj pjesmi. Pjesma donosi dozu autentičnosti koja je karakteristična za klasični rock, naglašavajući da ovaj žanr nije mrtav, već naprotiv, itekako živ i inspirativan.

„Da ne mislim na bol” obećava biti samo uvod u ono što fanovi mogu očekivati od nadolazećeg albuma grupe Foxy Head, poručuju iz benda.

*Preneseno iz promo materijala grupe


Foxy Head – „Da ne mislim na bol“

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh