2CELLOS – “Score”
21. Ožujka – 2017.

Naš najpoznatiji duo, 2CELLOS su najavili album “Score” s video singlom, obradom teme Henry Mancinija, “Moon River”. Teme koja je obilježila vrijeme u kojem je nastala i proslavila ionako briljantan film “Doručak kod Tiffanyja”.

“Moon River” je pak samo jedna od … .  Društvo joj prave još mnogi evergrini, jer ovaj je album u biti neka vrst pogleda unatrag.

Sve je dakako obučeno u suvremeno ruho, a produkcija se pobrinula da se s kompozicija skine veo arhaičnosti. (2CELLOS su i poznati po vrhunskoj produkciji, a ako se sjetimo tko sjedi za producentskim pultom, onda je sve jasno!

Na albumu se tako uz “Moon River” našla vječna tema iz filma “Titanik”, “My Heart Will Go On”, tema iz filma “Schindler’s List”, Vangelisova vječna “Chariots of Fire”. Tu je i tema “For the Love of a Princess” iz filma “Braveheart”, “May It Be” iz filma “The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring“, tema iz filma “Gladijator”, “Now We Are Free”.

Novijim kompozicijama društvo prave evergrini iz mnogih starijih filmova, već spomenuta “Moon River”, te tema iz filma “Cinema Paradiso”, “Malena”, ljubavna tema iz filma “The Godfather”, “Love Story”, “Rain Man” i naposljetku “Cavatina” iz filma “The Deer Hunter”.


2CELLOS – (Henry Mancini) – “Moon River”

2CELLOS su i ovim albumom pogoditi u “sridu“. Rasprodani koncerti diljem svijeta samo svjedoče o statusu ovog dua. U sklopu promo turneje, održali su koncert u Spaladium Areni, osvrt možete naći ovdje!


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh