The Rolling Stones – Vinyl Box Set (1971 to 2016)

Lipanj – 2018.

Antologija na 20 komada!

The Rolling Stones su startali kao blues band da bi se nedugo nakon profilirali u teen senzaciju i beskrupulozno grabili vrhove top lista, te punili dvorane.

U umjetničkom smislu prijelomni trenutak je bio izlazak albuma “Sticky Fingers”, koji po prvi put donosi The Rolling Stonese u svjetlu kojem će sjati desetljećima nakon njegova izlaska.

To dakako ne bi bilo moguće bez nasljednika, “Exile On Main St”, “Some Girls”, “Goats Head Soup”... i lavina se zakotrljala na globalnoj razini. Nedavno se dokotrljala do albuma “Blue & Lonesome” s kojim su u neku ruku zaokružili svoj životni ciklus.

Stoga i nije iznenađenje izlazak vinilnog box seta koji sadrži baš te albume, albume koji su pronijeli slavu benda i ustoličili ga na svjetski tron.

15. Lipnja na svjetlo dana je izašao komplet od 20 vinila koji sadrži 15 albuma grupe. Ne treba posebno napominjati da su svi albumi pažljivo remasterirani i očišćeni, te da će edicija u biti “best of” albuma grupe.

Za onoga tko se odlući na kupovinu box seta, par informacija o sadržaju.

U setu su sljedeći albumi:

“Sticky Fingers” (1971)

“Exile On Main St” (1972)

“Goats Head Soup” (1973)

“It’s Only Rock’n’Roll” (1974)

“Black And Blue” (1976)

“Some Girls” (1978) 

“Emotional Rescue” (1980)

“Tattoo You” (1981)

“Undercover” (1983)

“Dirty Work” (1986)

“Steel Wheels” (1989)

“Voodoo Lounge” (1994)

“Bridges To Babylon” (1997)

“A Bigger Bang” (2005)

“Blue & Lonesome” (2016)

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh