Swans – “The Glowing Man”

Lipanj – 2016.

Grupa Swans je objavila album, “The Glowing Man”.

Album je bio dostupan na duplom CD izdanju i na neizostavnom trostrukom vinilu. Oba su izdanja zapakovana zajedno sa posterima i ostalim popratnim materijalom. Dakako, mislim da je nepotrebno napominjati, da je album bio dostupan za download.

Nakon izdavanja albuma, grupa odlazi na svoju posljednju turneju.


Swans – “The Glowing Man”/promo video

U sklopu turneje su ponovo posjetiti Zagreb, i u Laubi  održati koncert. Kažem ponovo, jer Swans su već bili u nas, kad su u Pogonu Jedinstvo održali monstruozni koncert.

Turneja je počela po Sjevernoj Americi, i po prvi puta je bend otišao u Južnu Ameriku, da bi na jesen došao u Europu.

Inače, Swans su se ponovo pokrenuli 2009. godine i album je posljednje studisko izdanje ove inkarnacije grupe. To je cijelo vrijeme turneje naglašavao frontman i idejni vođa, Michel Gira. Drugim riječima, i nakon Swansa, Swans.


Swans – “The Glowing Man”/full album

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh