Andy Williams – (Henry Mancini) – “Moon River”

Objavljeno – 21.09-2018.

Kad je davne 1961. godine lansiran film “Breakfast at Tiffany’s”, kompozicija koja ga je nosila postala je instant hit u tadašnjim medijima.

Iako je autor, Henry Mancini bio veličina koja je obilježila svoju epohu, ipak, malo tko je tada mogao pretpostaviti da će se taj veliki hit održati do današnjih dana.

Mnogi su mu udahnuli novi život, a mnogi su pokušavali od ovog hita napraviti da i dalje živi u duhu vremena u kojem je obrađen. I kad slušate neke od obrada, sjetite se originala.

On je ishodište svega!


Andy Williams – (Henry Mancini) – “Moon River”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh