ABBA Real Tribute
Split, stadion Torcida Kup
29. Lipnja – 2024. / najava!

Prvi put na posebnoj open air lokaciji u Splitu, igralištu Torcida kupa u Vukovarskoj, održat će se ABBA Real Tribute – Dancing Queen. Nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Rijeci i Zadru, ‘abbamanija’ se nastavlja u Splitu, u subotu 29. lipnja.

Nastup uživo, vrhunski show i produkcija, zasigurno će vas raspjevati i rasplesati uz neke od hitova poput: „Mamma Mia“, „Dancing Queen“, „Super Trouper“, „The Winner Takes It All“, „S.O.S.“, „Fernando“, „Waterloo“.

Otputujte s nama u neka jednostavnija vremena puna blještavila i scenskog nastupa nabijenog nevjerojatnom energijom – poručili su organizatori.

Za warm up zadužen je legendarni Damir Duplančić (DJ DUPLE) koji će vas uz hitove ‘Izgubljene generacije’ uvesti u ovu senzacionalnu večer.

Popularna švedska grupa dominirala je top-ljestvicama od sredine sedamdesetih do početka osamdesetih godina, prodavši mnogo hit singlova i albuma, koje danas izvode članovi ABBA Real Tribute benda.

Glazbenici su posljednjih godina postigli nevjerojatan uspeh i rasprodali brojne koncerte u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji. Originalnim nastupom, kostimima i koreografijom ovaj tribute bend u potpunosti će dočarati atmosferu i duh koji je vladao na live koncertima grupe ABBA.

Ulaznice u prodaji online i na prodajnim mjestima Eventim.hr / Adriaticket.com.

*Tekst, foto i video preuzeti s promo materijala…


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh