Tom Waits – “Bad as Me”
23. Kolovoza – 2011.

Tom Waits izdaje singlicu „Bad as Me“. Bilo je prvo ukazanje ovog umjetnika nakon pauze duge sedam godina i albuma „Real Gone“

Singlica je bila prethodnica istoimenog albuma.

I odmah, Tom Waits nije napravio nikakav odmak od svog karakterističnog izričaja, koji je ionako prebogat svim i svačime, tako da je singlica, a i sam album nakon nje, bio samo jedan od bisera u nizu.

Liriku. kao i na albumu, su potpisali Tom Waits i supruga Kathleen Brennan, koja je toliko duboko ušla u dušu ovog umjetnika da je nemoguće razaznati tko je što napisao.

Ni tematika nije doživjela značajniji odmah, i sve u svemu, singlica „Bad as Me“, kao i sam album donose Tom Waitsa u briljantnom izdanju.

Pjesma se snimala dakako kad i sam album. Tom je okupio impresivnu ekipu u studiju. Pored stalnih suradnika, tu su još bili Marc Ribot, David Hildalgo, Flea i notorni Keith Richards.

Prijem singlice je bio topao na svim razinama i od svih meritornih faktora u lancu ocjenjivanja. Iskreno, drugo se nije ni očekivalo, jer Tom Waits još nikada nije iznevjerio (visoka) očekivanja.


Tom Waits – “Bad as Me”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh