Najava: „A Complete Unknown“ / film o ranim godinama Bob Dylana

Rađanje fila „A Complete Unknown“ u kojem će biti donesen dio ranog umjetničkog života Bob Dylana je sve samo ne lagano.

Godinama u pripremi, opterećen mnogobrojnim preprekama, uključujući pandemiju i štrajk scenarista u Hollywoodu, nekako ovih dana ipak izranja na površinu.

Sama činjenica da je snimanja počelo prije par dana dovoljno govori u prilog održivosti teze da će film ugledati svjetlo dana. I za divno čudo, ovaj put Bob Dylan nije bio taj koji je zaustavljao projekt, dapače, podupirao ga je svim mogućim sredstvima.

Možda je ovo i jedan od najinteresantnijih trenutka Dylanove karijere i bit će interesantno vidjeti kako će se u filmu sve skupa odvijati.
Nadam se bez uljepšavanja i prekrajanja, jer bilo bi to u suprotnosti s Dylanovim svjetonazorom. Uostalom, on je taj koji će dati konačno zeleno svjetlo za distribuciju, a njemu se vjeruje.
Ma koliko istina bila nezgodna!

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

na vrh