The Beach Boys – „I Get Around“

Svibanj – 1964.

U Srpnju 1964. godine the Beach Boys izdaju singlicu „I Get Around“, koja u sebi sadrži sve ono po čemu će the Beach Boys postati poznati – višeglasno pjevanje, zarazne melodije i neponovljiva atmosfera kalifornijskih plaža uhvaćena u studiju.

The Beach Boys će godinama, pa i desetljećima nositi na sebe skoro sav teret ovog pravca i pri tom izdavati vrhunske albume, pa i „corner stone“ moderne muzike („Pet Sound“).


Beach Boys – „I Get Around“

Inače „I Get Around“ je ujedno i prva pjesma ovog sastava koja se penje na #1 mjesto Billboarda. U Engleskoj dospijeva na Top Ten, točnije na #7 mjesto.

Interesantno je za napomenuti, da se na „b“ strani nalazi tema „Don’t Worry Baby“, koja pak sama, neovisno o hitu kojem je bila podređena, dospijeva na #24 mjesto Billboarda.


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci