Wishbone Ash – “Vintage Years”

Travanj – 2018.

Matična diskografska kuća Madfish, grupe Wishbone Ash, lansira monster box izdanje, “Vintage Years”.

Točnije, svjetlo dana je ugledao box set koji sadrži ni manje ni više nego 30 CD-a. Pored 16 studijskih albuma, nastalih od 1970. do 1991. godine, tu su živi albumi, ali i neobjavljeni.

Uz “Live Dates”, “Live Dates Volume Two” i “Live in Tokyo”, u setu je i 8 (osam!) neobjavljenih živih albuma (na 11 CD-ova). Snimke su nastale između 1973. i 1980. godine. Znajući kakvi su im bili nastupi, pogotovo u ranoj fazi postojanja, samo ovo je dovoljan razlog kupovine!

U setu su još i neobjavljene studijske snimke, razgovori s članovima benda, memorabilije i bogata knjiga koja na 156 stranica opisuje život i rad grupe, uz dakako, bogate ilustracije.

Ukratko, svi ljubitelji ove velike grupe iz prošlog stoljeća su debelo došli na svoje, jer u biti, nakon ovog paketa ništa ne nedostaje. (Osim dakako vinilnih izdanja, koja sigurno čekaju spremna na lansiranje!)

wish

Ova edicija je limitirana na 2500 kopija, kako bi se dala aura ekskluzivnosti. Ne zna ništa, jer Wishbone Ash su bili jedna od najvećih i najutjecajnih grupa u svom žanru u prošlom stoljeću. Na scenu su svojevremeno prvi donijeli dvije gitare koje su solo prepletanjima de facto utrli put novom žanru u muzici.

Paket krasi izuzetni omot, kojeg je napravio Colin Elgie. Svi koji prate ovu grupu uočiti će sličnost s omotom albuma “Live Dates” i to zato jer je on autor. (Dizajn ove vrste mu je postao zaštitni znak.)


Wishbone Ash – “Vintage Years” / promo

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.


*Sve naknade za autorska i srodna prava regulirane ugovorom s Gradskim Radio Trogir!
*All copyright, royalties and related fees regulated by the contract with Gradski Radio Trogir!

Povezani članci