Weird Al Yankovic – “Eat it“

Veljača – 1984.

Weird Al Yankovic zauzima top liste svojom verzijom svjetskog hita Michael Jacksona, “Beat it“, kojeg je nazvao “Eat It”.

Al Yankovic je čudna pojava na rock nebu.

Malo poznat van Amerike, u kojoj je slavljen kao pop ikona, slavu temelji na satiričnim obradama svjetskih hitova, izrugujući se sa svime i svačim, a najviše establishmentu, pa i publici, koja pije sve to skupa.


Weird Al Yankovic – “Eat it“

No, i pored toga, ta ista publika ga dovodi na top liste, a njegovi video uradci zauzimaju značajan prostor na MTV-u i ostalim specijaliziranim stanicama.

Da se razumijemo, Al Yankovic i te kako ozbiljno prilazi svom zadatku i njegov profesionalizam izvire iz svake note i slike.

I da spomenem još i to, od početka karijere, Weird Al Yankovic je prodao više od 12 milijuna albuma, te je, uz devet nominacija, tri puta osvajao Grammy.


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci