Rolling Stones – „Rolling Stones, Now!“

Veljača – 1965.

Britanska grupa Rolling Stones u Americi izdaje treći album „Rolling Stones, Now!“.

Pošto je izdan samo za američko tržište, album se sastoji od sedam kompozicija s drugog studijskog albuma, koji nije bio izdan u Americi i par pjesama sa nadolazećeg albuma „Out of Our Heads“.

Album donosi Rolling Stones u najboljoj blues verziji i dakako, time sebi krči put prema vrhovima top lista.

No, ovaj album je prijeloman po jednoj drugoj činjenici. Pomalo stidljivo, ali i te kako upečatljivo, na albumu se pojavljuju kompozicije napisane od strane samih članova grupe, točnije rečeno, Mick Jaggera i Keith Richardsa.

Samo njihovo pisanje će sazrijevati tijekom vremena i dakako, donijeti ih kao jedan od najvećih tandema u povijesti moderne muzike.


The Rolling Stones – “Heart Of Stone”

Za poznavatelje ove grupe, ovo je možda najbolji njihov album ikada izdan, no to je već stvar ukusa. Ono što nije stvar ukusa je činjenica da su Rolling Stones bili i ostali veliki blues band.


The Rolling Stones – “Little Red Rooster”


Rolling Stones – „Rolling Stones, Now!“ / full album

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci