Lemmy & mlijeko!???

gfb!

Objavljeno 14.12-2017.

Dva nespojiva pojma.

Ipak, Lemmy je u svom stilu odigrao reklamu za mlijeko, ne znajući, (ili pak znajući!), da mu je to posljednje što će napraviti u životu.

Kompanija Valio je u znak sječanja na velikog Lemmyja malo preradila reklamu, i plasirala je kao tribute.

Uglavnom, u spotu se vidi Lemmy kako izlazi iz prodavaonice podupirući se štapom, pogleda u kameru i kaže, “I don’t drink milk, and I never will” i krečući poentira, “You asshole”!

(Ovo je očita parodija na reklamu za pivo koja je prije par godina poharala američki medijski prostor: “I don’t always drink beer, but when I do, I prefer Dos Equis”)

Kakva reklama/antireklama.

Lemmy nas zabavlja i nakon što je preminuo!

Legenda!


Lemmy & mlijeko / Valio tribute

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci