Sting – “57th & 9th”

Studeni – 2016.

Sting se napokon vratio.

Gotovo zaboravljen u rock miljeu, na velika vrata je ušao u predvorje karijere grupe Police i na njenim temeljima napravio svoj novi album. U trenutku izlaska albuma Sting je bio gotovo zaboravljen u rockerskim krugovima, ali očito da ona, “jednom rocker, uvijek rocker” i te kako živi u njemu.

“57th & 9th” je dvanaesti solo album ovog umjetnika i prvi od davne 2003. godine. Drugim riječima, Sting je punih trinaest godina vegetirao kao “čardak ni na nebu ni na zemlji“.

Sam naslov albuma je veoma jednostavno demistificirati. Radi se o križanju ulica, a kako je Sting rekao, ove je ulice odabrao, jer ih je prolazio svaki dan kad je polazio i vraćao se sa snimanja albuma.

Ovo je sigurno najduže očekivani album Stinga, jer oni sa malo boljim pamćenjem, će se sjetiti da su prve fotografije Stinga u studiju u medije stigle krajem prethodne godine. Najava albuma je krenula u Kolovozu. Očito je da Sting nije album završio na vrijeme, ali to sad i nije bitno.

Ono što je bitno jest da očito imamo još jednog igrača koji se ovim albumom vratio na stare pozicije, koje su mu uostalom i omogućile meteorski uspon i globalni uspjeh.


Sting – “57th & 9th” / promo

Sting – “I Can’t Stop Thinking About You”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci