The Rolling Stones – “The Rolling Stones In Mono”

Rujan – 2016.

Bila je to godina box setova. Diskografska industrija je nanjušila još jedan veliki izvor prihoda, bez da su puleni prstom mrdnuli u smjeru neke kreacije. Ni the Rolling Stones nisu bili iznimka, na tržište je lansiran box set koji pokriva prvu dekadu djelovanja sastava.

Dakako, u promo materijalima se navodilo da su sve snimke ponovo remasterirane, da su time dovedene “do neposredne blizine mono originala” (ma što to značilo!), te da će oduševiti sve poklonike ranih radova Rolling Stonesa.

Originalni naziv box seta “The Rolling Stones In Mono” dovoljno govori za sebe.

Tu je još jedan mamac. Kao i kod sličnih izidanja drugih grupa, u setu je nova kompilacija “Stray Cats”. (Ipak je Bowiev tim na tržište bacio veću kost, jer u okviru box seta izdaju neizdani Bowiev album!)

Bilo kako bilo, “The Rolling Stones In Mono” sadrži 16 LP ploča ili u CD verziji, 15 CD-ova!

Za one koji se misle upustiti u trgovinu i dati novac za box set “The Rolling Stones In Mono”, evo liste albuma koji su u njemu:

The Rolling Stones (U.K., 1964)
12 X 5 (1964)
The Rolling Stones No. 2 (U.K., 1965)
The Rolling Stones Now! (1965)
Out of Our Heads (U.S., 1965)
Out of Our Heads (U.K., 1965)
December’s Children (And Everybody’s) (1965)
Aftermath (U.K., 1966)
Aftermath (U.S., 1966)
Between the Buttons (UK, 1967)
Flowers (1967)
Their Satanic Majesties Request (1967)
Beggar’s Banquet (1968)
Let It Bleed (1969)
Stray Cats (2016)


The Rolling Stones – “Route 66”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci