Ann Wilson – “Immortal”

Rujan – 2018.

Ann Wilson je izdala prvi solo album “Immortal”.

Pomalo neobično, pola stoljeća na sceni i prvi solo album. To što su na njemu obrade ipak ne začuđuje, jer matična grupa Heart je veliki broj svojih koncerata, a u pojedinim fazama karijere i cijele turneje, dijelila na autorski dio na kojem su izvodili svoje pjesme s aktualnih albuma u tim trenucima i na drugi, reproduktivni dio, kad su izvodili opus grupa Led Zeppelin, The Who,

Iako su imale dovoljno pa čak i previše dobrog materijala za koncerte, ova se praksa provlačila tijekom cijelog života grupe Heart.


Ann Wilson – “Politician”

Sestre Wilson su bile nerazdvojne, te stoga i ne ćudi da je prvi solo album Ann Wilson došao tek tada. Ann je ovaj projekt objasnila svojom željom da oda priznanje suvremenicima, ali i ljudima od kojih je učila i s kojima je stjecala sve što ima danas. Sam pogled na listu pjesama koje čine ovaj album sam za sebe dovoljno govori.

Interesantno je da na njoj nema ni jedne pjesme Led Zeppelina ili grupe The Who, koje je Heart redovno izvodio. Vjerojatno se i s time željela odmaknuti od utabane staze matične grupe.

Za producentskim pultom je sjedio stalni Heart producent Mike Flicker, dok se kao gosti na albumu pojavljuju Warren Haynes i Ben Mink.


Ann Wilson – “Life In the Fast Lane” 

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci