Motörhead – “Under Cöver”

Rujan – 2017.

Motorhead, odnosno “zaklada” koja ih predstavlja,  lansira novi album grupe pod nazivom “Under Cöver”.

Sam naslov implicira i potvrđuje da se radi o obradama koje je Motörhead isporučio za svog vijeka.

Poznato je da se Lemmy & Co nisu libili na svoj način izvest mnogo toga i što je posebno interesantno, pri tom su isporučivali obrade koje su u najmanju ruku bile interesantne, da ne upotrijebim koji blagonakloniji izraz od toga.

Snimke koje su se našle na albumu su nastale u periodu od 1992. do 2015. godine.

Kao i uvijek u ovakvim slučajevima, kao mamac gladnoj publici, na albumu će se naći obrada pjesme “Heroes”, David Bowiea. Ova je pjesma vjerojatno jedna od posljednjih koju je grupa snimila uopće, a do tada nije nigdje bila objavljena.

O formatima u kojima je album izašao izlišno je i govoriti, jer već je notorno da se sva iole ozbiljnija izdanja lansiraju u digitalnom obliku, (CD, DVD, Blue-Ray, Box Set, download) i analognom, (vinil),

Za kraj ove notice iz povijesti, jedna mala opaska kojom želim izraziti svoje zadovoljstvo nasljednicima pokojnog Lemmya. Od kako je Lemmy preminuo, na tržište se nije pojavilo ni jedno izdanje koje bi mirisao na cijeđenje zadnje kapi iz posrnule rage i to je potez koji zaslužuje pohvalu. Pogotovo u svjetlu spoznaje da je Lemmy iza sebe ostavio “tonu” neobjavljenog materijala i demo snimaka, koje bi u drugačijim okolnostima, već bili u prodavaonicama pod prozirnom izlikom “čuvajmo uspomenu“.

Svaka čast!


Motörhead – “Under Cöver” / trailer

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.


*Sve naknade za autorska i srodna prava regulirane ugovorom s Gradskim Radio Trogir!
*All copyright, royalties and related fees regulated by the contract with Gradski Radio Trogir!

Povezani članci