King Crimson – “Cirkus”

Za povijest!

Objavljeno 31.05-2019.

U posljednjoj inkarnaciji King Crimson je narastao do osmoglavog čudovišta.

Od kako je prije par godina održan „premjerni“ i „jedini“ koncert, monster se bez prestanka giba po dvoranama diljem svijeta.

Turneje se smjenjuju, kontinenti ostaju iza, da bi se stavili ispred, potražnja je ogromna i Robert Fripp je na radost svih odlučio produžiti život svojoj kreaciji.
Pri tom se ne libi izleta u „nepoznato“, a to dokazuje i ovaa snimka kojoj izvode kompoziciju „Circus“. Ovo je kompozicija s albuma „Lizard“, albuma koji nikad nije izveden u živo!

Stoga je izvedba njegovih dijelova u biti premjera nakon pola stoljeća. Čudesno i nadasve emotivno za sve ljubitelje proga i opusa King Crimsona!


King Crimson – “Cirkus”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci