Little Steven – “Soulfire”

Svibanj – 2017.

Little Steven ili po rođenju, Steven Van Zandt izdaje solo album “Soulfire”, drugi u posljednjih dvadesetak godina.

U stvari, pravo je čudo da taj čovjek uopće izdaje solo album, jer samo turneje s Bossom mu nose veći dio godine.

Pored sviranja solo gitare u E-Street bandu i sudjelovanja na svim snimanjima albuma i turnejama s Bruce Springsteenom, Van Zandt glumi u filmovima i serijama.

Vjerojatno najpoznatija uloga u kojoj se našao jest uloga mafijaša u seriji „Sopranos“.


Little Steven – “Soulfire”

Ni to mu nije dosta. Radi kao novinar i to ne baš u nekakvim lokalnim izdanjima već u “The Huffington Post”-u i “The New York Times”-u. Radi i kao radio voditelj u popularnoj emisiji o muzici, “Little Steven’s Underground Garage”.

Pa ni to mu nije dovoljno, jer je sa svojim sastavom redovno na turnejama. U sklopu jedne je posjetio Ljubljanu, održao je koncert na Križankama! Bila je to prilika da se upozna Stevena u solo obliku i posluša njegovo viđenje američkog rocka danas.

Kao što je već uobičajeno, album  “Soulfire” je izašao u svim formatima, uključujući i download.


Little Steven – “Down And Out In New York City”

Iako u nekoj vrsti medijske sjene cijelog života Little Steven se profilirao kao osebujna ličnost koja rijetko gazi crvenim tapetom i promovira sam sebe da bi se promovirao (toliko česta pojava u današnjem mediokritetskom okruženju, gdje su poznati poznati, samo zato, jer su poznati!)

Stoga, ovaj album je bio idealna prilika da se medijski eksponira, bar toliko da i onaj segment koji bi ga slušao dopre do njega.

Čovjek takve elokvencije i interesa stvarno ima što za reći!Little Steven & The Disciples Of Soul – “Inside Of Me” / Bluesfest, Indigo2, London – Listopad 2016

Little Steven & Disciples Of Soul – “Forever” / Bluesfest, Indigo2, London – Listopad 2016

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately

Povezani članci