Cream – “Sunshine of Your Love”

hm, … !

Objavljeno 16.07-2019.

Datum: 14. Srpnja – 1968.
Mjesto: USA
Događaj: premjera Glen Campbell Show, serije koja će doživjeti dvoznamenkasti broj godina emitiranja

Nije slučajno da je Glen odbrao Cream za svoju uvodnu emisiju. Bila je to godina kad je bend polako, ali predvidljivo sigurno počinjao gaziti stazama kulta, koji će preživjeti do današnjeg dana.

U emisiji su izveli tadašnji hit “Sunshine of Your Love”, koji postaje koncertni standard grupe, ali i evergrin rocka. Snimka je antologijska sama po sebi, ali fascinacija ovom trojicom prelazi i te granice.

Ruku na srce, Jack Bruce je bio genije, o Eric Claptonu nema smisla trošiti riječi, ali Ginger Baker, manijak za bubnjevima je otvorio velika vrata kroz koja i dan danas rijetki prolaze.

Poslušajte kako prati ritam, podilazi Claptonu, breakovi, … . simfonija!!!


Cream – “Sunshine of Your Love”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci