SWANS – najava albuma “The Beggar”

Ono, kad ništa ne ide kako bi trebalo, ručak ti zagori, susjed upravo počne renovirati stan, mobitel ti padne pod najgorim mogućim kutem, cura prijeti da će te ostaviti, a ni pas te ne gleda više milo kao nekad, i onda…   SWANSi iznenada objave novu pjesmu “Paradise in Me” s nadolazećeg albuma.
I shvatiš da nije sve tako crno kako izgleda, osim Michaela Gire.

Gira je ostao vjeran sebi, a to znači da je materijal za novi album “The Beggar” upravo onakav kakav i treba biti…, mračan, agresivan i pun ciničnih tekstova prepunih boli. Album bi trebao ugledati svjetlo dana krajem 6-og mjeseca ove godine, a biti će izdan kao dupli vinil s karticom za download dodatne 44 minute materijala, kao i za skidanje CD verzije albuma.

U međuvremenu će SWANSi biti na turneji po Europi, ali nažalost, ovaj put bez nastupa u Hrvatskoj. Inače, turneju su odgađali već nekoliko puta zbog cijele one situacije oko pandemije.

Naime, imali su u planu promovirati album “Leaving Meaning” koji je izdan 2019. godine, ali je Gira jednostavno odustao i počeo pisati pjesme za novi album.

Devetominutna “Paradise in Me” zvuči kao kombinacija stilova sa albuma “To Be Kind” i “Glowing Man“, a to znači da je turobna, hipnotična i napeta.

Na netu postoji i snimka uživo nastupa Gire od lani gdje izvodi pjesmu “The Parasite”, a koja će također biti na novom albumu, i slušajući obje pjesme, daje se naslutiti da će tema albuma “The Beggar” biti smrt.


The Beggar lista pjesama:

 1. The Parasite
 2. Paradise Is Mine
 3. Los Angeles: City of Death
 4. Michael Is Done
 5. Unforming
 6. The Beggar
 7. No More of This
 8. Ebbing
 9. Why Can’t I Have What I Want Any Time That I Want
 10. The Beggar Lover (Three)
 11. The Memorious

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.


*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima na ovom portalu su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav MLP-U portala.

Povezani članci