The Rolling Stones – “Brown Sugar”

Verzija s Eric Claptonom i Al Kooperom!

Objavljeno 01.09-2017.

Poznato je da su The Rolling Stones izdali remasteriranu i proširenu verziju albuma “Sticky Fingers”.

No, ono što je malo poznato, odnosno prošlo je “ispod radara“, jest da se na njoj našla i veoma rijetka verzija pjesme “Brown Sugar”, u kojoj gostuje Eric Clapton.

Inače “Brown Sugar” je prva pjesma koja otvara album “Sticky Fingers”, (izdan 1971. godine), i ujedno je bila izdana na singlici koja je promovirala sam album.

Ova verzija koju možete poslušati dolje, je ugostila ne samo Eric Claptona, već i Al Koopera. Snimka je nastala prilikom proslave 27. rođendana Keith Richardsa.

Kako se kasnije snimljena vezija učinila više hitoidnom, ona se našla na finalnom izdanju albuma, a ova je ugledala svjetlo dana tek 7. Srpnja, 2015. godine, kad je remasterirani album izašao na tržište.


The Rolling Stones – “Brown Sugar”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci