The Police – “Synchronicity I”

Izvana gladac, iznutra,…. !

Objavljeno 19.09-2018.

Bila je to trijumfalna turneja na kojoj je The Police punio najveće stadione po američkom kontinentu. Teško je bilo samim pogledom na pozornicu naslutiti dramu koja se odvijala među trojicom članova grupe.

Istina je bila poražavajuća, tolika da je grupa po završetku turneje jednostavno nestala sa scene.
Komunikacija je bila svedena na apsolutnu nulu, animozitet je izvirivao na svakom koraku rada grupe, od boravka u različitim hotelima, dakako da se ne sretnu, od odvojenih letova, pa do odvojenih dolazaka na koncerte. U biti, vidjeli su se samo na pozornici. Nakon koncerata, bez i jedne riječi, svaki na svoju stranu do sljedećeg koncerta….
Koji su točno bili razlozi i o čemu se radilo, nikada se nije saznalo?

No, The Police su bili i ostali jedna od najvećih grupa današnjice i to se u biti jedino broji!

Pogledajte kako su izgledali koncerti na turneji, pa prosudite sami o tome, da li vidite pukotine ili ne?!


The Police- “Synchronicity I”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci