The Tony Williams Lifetime – “Vuelta Abajo”

Objavljeno 30.3-2019.

Neke stvari u životu je jednostavno nemoguće objasniti nekim smislenim i logičkim rječnikom. Jedna od takvih ili bolje rečeno, jedan od takvih trenutaka je bio kad sam prvi put čuo kompoziciju “Vuelta Abajo“, grupe Lifetime.

Iako sam do tog trenutka i te kako bio privržen fuziji, preslušavao manje više cijelu armiju genijalaca koji su se udostojali ugaziti na to polje, ipak je ta kompozicija imala presudnu ulogu u možda završnom definiranju ukusa i u konačnici završetka traganja na fuzijskom polju. Možda je to bila točka na „i”, možda početak nečeg drugog, drugačijeg, možda, možda,..

Nemam pojma, poslušajte pa će te možda shvatiti. Ako ne, možda to i jest obična kompozicija koja se došuljala u moje uši u pravom trenutku i sjela na pravo mjesto.

Kako god bilo, i danas je tu!

Poslušajte studijsku verziju i verziju s tribute koncerta, u kojoj bubnjeve svira čudesna Cindy Blackman, supruga Carlosa Santane!


The Tony Williams Lifetime – “Vuelta Abajo” studijska snimka

Tony Williams Lifetime Tribute “Vuelta Abajo” – koncertna verzija

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci