Emerson, Lake & Palmer – “California Jam”/1974.

Headlineri veličanstvenog festivala!

Objavljeno 13.04-2019.

Emerson, Lake & Palmer su nastupili kao headlineri na vjerojatno najvećem koncertu na otvorenom, „California Jam“, održanom 1974. godine.

Prema službenim podacima, barata se oko 250 000 prodanih ulaznica, a procjene su da je još toliko ušlo bez plaćanja. (Što je veoma dobar prosjek naplativosti u usporedbi sa Woodstockom, gdje je tek svaki stoti posjetitelj platio ulaznicu!!!)

Nemam običaj donositi na portalu cijele snimke poglavito radi copyrighta, ali ovaj put ću napraviti izuzetak jer … . Snimka nije idealna, fragmentirana je kako bi stalo što više materijala u vrijeme trajanja i na trenutke, zvuk nije baš sinkroniziran sa slikom.

Ali, onome tko voli, to sve skupa ne bi smjelo smetati.
Stoga, uživajte!


Emerson, Lake & Palmer  – “California Jam”/1974.

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci