King Crimson – “Cadence And Cascade”

Do sada nepoznata verzija!

Objavljeno 06.09-2019.

Na svijetlo dana, nakon 38 godina od nastanka, je izašla do sada nepoznata verzija kompozicije “Cadence And Cascade”, koja je svoje mjesto našla na drugom albumu grupe King Crimsona, “In The Wake Of Poseidon”.

U verziji koja se našla na albumu, dakle u finalnoj verziji, vokal nosi Gordon Haskell. No, iako se mislilo da je doprinos Greg Lakea na ovom albumu bio minimlan, (Greg je u to vrijeme osnivao grupu EL&P), ova verzija teme to demantira.

Očto je, Greg Lake je snimo ovu verziju zajedno s kompozicijom “Cat Foot”, no za razliku od nje, njegova verzija “Cadence And Cascade” je odbačena.

Poslušajte kako je izgledala!


King Crimson – “Cadence And Cascade”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci