V.A. – Buddha-Bar Summer Vibes (by Ravin & Charles Schillings)

Hedonizam kao inspiracija

Od Goe do Ibize, od Balija do Miamija, od Cape Verdea do St. Tropeza.

Kosa postaje svjetlija, koža postaje tamnija, voda postaje toplija, pića postaju hladnija, glazba postaje glasnija, noći postaju duže, život postaje bolji.

Dobrodošli u beskrajno ljeto, dobrodošli u Buddha-Bar!

Kao sinonim za vrhunsku glazbu, Buddha-Bar nadaleko je hvaljena serija kompilacijskih albuma koje je izdala franšiza barova Buddha-Bar kreirana od strane ugostitelja Raymond Visan i dizajnera interijera, ujedno i DJ-a, Claude Challe u Parizu, te koja se naposljetku proširila i na salone, toplice, hotele i noćne klubove širom svijeta, kao globalna referenca u područjima gastronomije, ugostiteljstva, wellnessa, glazbe i miksologije, pružajući gostima vrhunsko iskustvo klubova na plaži, restorana i ljetnog životnog stila.


Eriq Johnson – Voice of Eternity

Više od pukog hira, Buddha-Bar se sada smatra pravom umjetnošću življenja, svjetskom referencom u smislu gastronomije, slavlja i glazbe, nudeći fuziju panazijskih i međunarodnih okusa s raskošnim okruženjem te eklektičnim, često orijentalnim ritmovima, jedinstveno odredište za restorane i noćni život za probirljive goste, gdje teatralna međunarodna azijska fusion kuhinja i legendarna glazbena podloga postaju putovanje za osjetila…

Slično kao i Café del Mar, Buddha-Bar također izdaje kompilacije koje sadrže suptilan spoj lounge, chill-out, world & deep house glazbe uz obilje ugodnih klupskih vibracija, uspješan pothvat koji sugerira upečatljive nejednakosti povezane s komodifikacijom umjetnosti iz čitavog svijeta, gdje se lelujave melodije miješaju s opojnim basovima i gdje tradicionalni instrumenti sublimiraju hipnotičke ritmove.


Sebastian Rivero, Calussa – “San Juan” (Band&Dos Remix)

Legendaran po svojoj egzotičnoj atmosferi i glatkim zvukovima kao neodoljiva mješavina etno elemenata i elektronike stvara zvuk koji je opisan kao glazbeno putovanje odvažnih elektro-etničkih i plemenskih ritmova te zavodljivih skladbi, hvatajući eklektične zvukove te implementirajući svijetle boje, šarm i folklornu glazbenu tradiciju.

Kao istovremeno romantično i tehnološki napredno djelo, savršen brak drevnog šarma i digitalne jasnoće, obećavajući toplinu i užitak, povest će vas u prozračan i zadivljujući osjećaj.

Kako bi vam uljepšao ovo ljeto, Buddha-Bar se vratio sa svježim i pikantnim izborom Ravina i Charlesa Schillingsa uz osvježavajuće i zadivljujuće zvukove, euforične ritmove, sugestivni puls života – Buddha-Bar Summer Vibes.


Simone Vitullo × Emanuele Esposito – “I Put A Spell On You” (feat. Brigitte Wickens)

Za dugogodišnje sljedbenike, kao i za slušatelje početnike, ovaj album jamči iskustvo slušanja koje ostaje vjerno prepoznatljivom glazbenom formatu Buddha-Bar kompilacija, gdje DJ Ravin, kao i obično, uspijeva složiti majstorsku kompilaciju, uvijek sposobnu odvesti vas na jedinstveno čarobno putovanje obojano svojim stilom i glazbenim identitetom. Uvijek jedinstveno, uvijek magično, nikada jedno nalik drugom.

Glazba za uživanje, glazba stvorena za vrijeme kad je sve u izuvanju cipela, laganom njihanju i uvijanju, te potpunom opuštanju; Buddha-Bar je više od glazbenog izraza – to je tempo života.

Konačno, smisao života je uživati ​​u svom životu, premda zadovoljstvo nije potreba, već poticaj, i glasi više od mudrosti. Život je uzvišen sve dok je ugodan.

No, ‘beskrajno’ ljeto će s vremenom okončati, sunce će malo manje sjati i voda će na kraju postati hladnija. Srećom, glazba će ostati!


*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima na ovom portalu su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav MLP-U portala.


Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci