Jefferson Starship (Jefferson Airplane) – “White Rabbit”

never enough!

Objavljeno 04.11-2019.

Jefferson Airplane se ugasio, na njegovom pepelu je niknuo Jefferson Starship.

Iako su akteri tek tada omirisali debele bankovne račune, kreativno su stagnirali da bi nakon nekog vremena potonuli u manirizam i na svjetlo dana obznanili apsurd koji dan danas zbunjuje sve ljubitelje muzike. U trenucima kad su bili na kreativnom dnu, bili su na top listama i to u obimu u kojem su mogli samo sanjati.  (Dobro, bili su i Jefferson Airplane na top lsitama, ali nikada kao do tada.)

Možda se tajna krije u legislativi prethodnika, Jefferson Airplane i njihovom opusu. Dokaz tome može biti i ova snimka standarda grupe Jefferson Airplane i himne pokreta. Iako je Grace Slick vidjela i bolje dane, još uvijek je posjedovala ono „nešto“, dok je pak sve kredite pokupio briljanti David Freiberg (ako sam dobro “ubrao” ime?).

Ovo je uvod kojeg (ni) je vjerojatno zamislila Grace Slick dok je s bratom u grupi the Great Society stvarala ovaj vječni hit.


Jefferson Starship – “White Rabbit”

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci