Heart – „Bad Animals“

Lipanj – 1987.

Kanadska grupa Heart izdaje deveti studijski album, „Bad Animals“.

Sestre Wilson su imale ni malo lak zadatak, kreirati nasljednika albumu „Heart“, koji je grupu vratio među žive. Naime, par godina ranije, sestre su se našle u bezizlaznoj situaciji. Albumi su im imali loš plasman, publika ih je počela napuštati i nadasve, samo kretanje grupe je ukazivalo na glavinjanje bez nekog ozbiljnijeg promišljanja.

Odlučivši se premjestiti prema sredini i stupajući u nešto mekše „AOR“ vode, uz poliranu produkciju, postižu pun pogodak.


Heart – “Alone”

Album generira pet singlica i dakako, smješta se na prva mjesta top lista.

Nasljednik je trebao potvrditi da to nije bio puki slučaj i da su sestre Ann & Nancy Wilson, sposobne kročiti na nova područja.
I dokazale su.

Album „Bad Animals“ donosi grupu Heart u svježem i kreativnom izdanju. Nosi ga singlica „Alone“, koja se penje na prvo mjesto Billboardove top liste. Isto tako, penjanju albuma po listama pomaže i druga singlica „Who Will You Run To“, koja se sama penje na #7 mjesto.

Ne treba zanemariti i „There’s the Girl“ i „I Want You So Bad“, koje svojim pohodima na top liste, doduše u nižim razredima, ipak pomažu samom albumu.

I na kraju, spomenimo još i to, da se album samo u Americi prodao u tiraži od 5 milijuna primjeraka.


Heart – „Bad Animals“ / full album

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci