Guns N’ Roses – povratak!

Travanj – 2016.

Više se nitko i ne sjeća od kada su počele špekulacije oko ujedinjenja sastava Guns N’ Roses. Najprije je bilo govora kako će Axl raditi turneju pod imenom benda, pa onda da će mu se pridružiti netko iz originalne postave, da bi  se naposljetku počelo šuškanje o mogućem ujedinjenju.

Pa onda nagađanja, potvrde i demantiji da će biti samo jedan nastup na otvorenom festivalu (Coachella), pa onda da će biti još par nastupa, ali samo u okolici L.A., pa onda da će biti mini turneja i napokon da će biti puna turneja.

Naposljetku su najavljeni gradovi u Americi, ali ne i datumi. i bla..bla..bla… trakavica valja li se valja. Medijska promocija nepostojećeg do besvijesti.

I konačno nešto konkretno. Nakon povuci potegni; da li su viđeni na probama, „yes or no“, Guns N’ Roses su održali “warm up” koncert u  Troubadour klubu u L.A. (Troubadour je inače klub u kojem su Guns N’ Roses počeli svoj svjetski pohod!)

Na pozornicu su izašla tri originalna člana, Axl Rose, vokal, Slash na gitari i Duff McKagan, na basu. Posljednji put ovaj je trio bio na pozornici zajedno davne 1993. godine, kad je bend nastupio u Buenos Airesu. Od tog datuma datiraju pokušaji/glasine o ponovnom ujedinjenju.

Guns N’ Roses su sastav kojeg se ili voli ili ne voli. Teško je pronaći ikoga koji bi bio negdje u sredini.

Bilo kako bilo, Guns N’ Roses su na sceni. Vlasnici najprodavanijeg debut albuma u povijesti diskografije kreču na pohod!


Guns N’ Roses, “warm up” – klub Troubadour

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci