Iron Maiden izdao novu pjesmu „The Writing on The Wall“

Prekinuto zatišje u taboru velikana heavy-metala

Neću filozofirati s uvodom – heavy metal legende Iron Maiden su izdale pjesmu Writing on The Wall. Za fanove koji nestrpljivo očekuju vijesti o novoj glazbi, to je gotovo 6 godina od zadnjeg albuma „The Book of Souls“ i malo više od 5 godina od epskog singla „Empire of The Clouds“.

Iron Maiden je britanski heavy-metal sastav kojeg ne treba posebno predstavljati. Osnovan 1975. godine u Londonu od strane basista Steve Harrisa, izdaje dva albuma, „Iron Maiden“ iKillers“ s pjevačem Paul di Annom, da bi im se na albumu „The Number of The Beast“ pridružio vokal, pilot, povjesničar, poduzetnik i općenito legenda Bruce Dickinson.
And the rest is history!

Trebali su nastupati prošli mjesec u Zagrebu u sklopu „Legacy of The Beast“ turneje, no ako bacite oko na njihovu stranicu, pomaknuta je za iduću godinu. Očito im je to dalo dovoljno vremena da izdaju novi singl koji nema smisla opisivati jer ćete ga sada poslušati, osim što ću prokomentirati da ima pomalo neuobičajen kaubojski štih u glavnom riffu (Je li riff prava riječ? Koga briga što je, dobro zvuči!) koji savršeno paše uz spot.


Iron Maiden – „The Writing on The Wall“

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci