King Crimson – “Radical Action (To Unseat The Hold Of Monkey Mind)“ / YouTube facelifting!

Prošlo je već poprilično vremena od kako je najveća inkarnacija King Crimsona bila na sceni, odradila je nekoliko turneja i na koncertima čak izvodila nove materijale, a iza svih tih aktivnosti nije stajalo skoro ništa zabilježeno/izdano.

Stoga box set „Radical Action to Unseat the Hold of Monkey Mind“ nije došao neočekivano, dapače, čekalo se da bilo što dođe iz tabora najveće progresivne grupe svih vremena.

Box set je došao u dvije  verzije. Prva se sastojala od četiri diska, jedan sa snimkom koncerta (Blu-ray) i tri CD-a imenovani kao „virtual studio albums”, svaki sa svojim imenom. Druga verzija box seta sastoji od 6 CD-ova i dva DVD-a sa snimkom koncerta benda. Bitno je napomenuti, Blu-ray disk iz prve verzije nema videa, samo audio.

Snimke su nastale za na koncertima u Japanu, Kanadi i Francuskoj. No, većina materijala je snimljena na koncertima održanim u Takamatsu u Japanu.

Materijal je standardni ove inkarnacije, nastao u periodu 1969.–1974., no, ima i novog materijala i to je ono najintrigantnije. Doduše, sav je stari materijal prilagođen novoj inkarnaciji, tako da nema govora o nekoj reciklaži ili kopiranju već viđenog.


King Crimson – “Radical Action (To Unseat The Hold Of Monkey Mind)“

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci