King Crimson – “Live in Toronto“ / YouTube facelifting!

naznake novoga!

Sedmoglava inkarnacija je po drugi put na turneji. Ovaj put pod nazivom „The Elements of King Crimson“. Samo ime sve kaže, a stvarnost je na to dodala i novi materijal. Da, bio je to živi album, snimljen na koncertima u Torontu, na kojima je po prvi put izveden novi materijal. Dakako, pored kritičkog seciranja izvedbi starih kompozicija, nove su došle pod lupom kritičara i … .

Ukratko, bez ulaženja u ikakve detalje, svi su glasovi i tekstovi o ovoj turneji i samom albumu bili identični, ovo nije tribute band, već punokrvni bend koji izvodi kompozicije znane svima, ali na novi, osebujni način, determiniran činjenicom da su u grupi tri bubnjara, saksofonista, dvoje gitarista i mag na sticku/basu.

Nove kompozicije su izazvale nepodijeljene simpatije, pa čak i oduševljenje, tako da u biti od lansiranja ovog albuma traje napeto iščekivanje novog studijskog albuma.

Od toga je datuma prošlo već šest godina, tenzije se nisu smanjile, pogotovo jer su na tržištu osvanuli još neki albumi koji do savršenstva opisuju trenutnu inkarnaciju.

Kada će novo studijsko ostvarenje, to nitko ne zna, ali poslušajte ovaj album i svrstat će te se u armiju koja čeka!


King Crimson – “Live in Toronto“

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci