King Crimson – “Heavy ConstruKction (Live In Munich, June 2000)“ / YouTube facelifting!

“double duo”, zenit!

O ovom se albumu nema puno. Album kapitalizira “double duo” formaciju te predstavlja u biti međufazu od “double trio” inkarnacije, do ove posljednje, koja tek čeka da je se nekako katalogizira (četiri/tri bubnjara kadizanje epidemioloških mjera da krene na put.

“Heavy ConstruKction (Live In Munich, June 2000)“ predstavlja istovremeno idealan uvod u opus grupe za one koje su se uključili u sljedbeništvo u ovoj fazi postojanja, jer materijal na albumu ne pati od nostalgije. Na njemu nema standarda grupe koji su je proslavili u prošlosti, već je album sazdan od živih snimaka kompozicija iz nedavne prošlosti.

Dunque, King Crimson i „double duo“ inkarnacija u svom zenitu!


King Crimson – “Heavy ConstruKction (Live In Munich, June 2000)“

Ja nisam vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte me mailom, koji se nalazi na stranici “Kontakt”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen s portala.

I am not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Kontakt” page, and I’ll delete this video immediately.

Povezani članci